Diner

Diner By

Brasserie 38

VOORGERECHTEN

Snow crab – Romige krabsalade met lamsoor, krokante gamba en saus van komkommer.

Mosselen  – Verse mossellen in bisque gegaard met groenten en crostini met rouille.

Rode Biet (v) – Salade van rode biet en muhammarra met bitterbal van rode biet en bietenchips.

Carpaccio – Gesneden van de ossenhaas met gremolata olijvenmayonaise en Parmezaanse kaas.

 

TUSSENGERECHTEN

Naked Steak – Kort gebakkeen en dungesneden flat iron steak met getoast briochebrood en beurre noisette

Boudin noir Gebakken bloedworst met appel, gebakken eendenlever en saus van calvados en pure chocolade

Oesterzwam (v) Coquille van konings oesterzwam met risotto cacio e pepe, salsa verde en Parmezaan crumble

 

HOOFDGERECHTEN

Scholfilet – Saltimbocca van schol en gedroogde ham met salie, beurre blanc en geroosterde rode ui.

Risolles (v) – Knapperige springroll van pulled jackfruit, groente en kimchi met saus van curry en gember.

Hert – Combinatie van hertenbiefstuk en hertenstoof , bijpassend garnituur en saus van bokbier

Sukade  – Gestoofde rundersukade met krachtige kalfsjus, stoofpeer en krokant van pistachenoten .

Lam – Langzaam gegaarde lams rumpsteak met lamsjus en bijpassend garnituur.

NAGERECHTEN

Lava cake – Warm chocolade cakeje met witte chocoladesaus en bloedsinaasappelsorbet.

Tarte Tatin  – Taartje van gekaramelliseerde appel met crème Anglaise en vanille roomijs.

Gorgonzola picante – Rijpe blauwaderkaas uit Italië met gepocheerde peer en sabayonne.

Koffie Compleet – Aangekleed koffieservice met friandises en huisgemaakte limoncello.

 

2 gangen 32,50

3 gangen 39,00

4 gangen 45,50