VOORGERECHTEN
Snow crab – Romige krabsalade met lamsoor, krokante gamba en saus van komkommer.
Mosselen – Verse mossellen in bisque gegaard met groenten en crostini met rouille.
Rode Biet (v) – Salade van rode biet en muhammarra met bitterbal van rode biet en bietenchips.
Carpaccio – Gesneden van de ossenhaas met gremolata olijvenmayonaise en Parmezaanse kaas.
TUSSENGERECHTEN
Naked Steak – Kort gebakkeen en dungesneden flat iron steak met getoast briochebrood en beurre noisette
Boudin noir – Gebakken bloedworst met appel, gebakken eendenlever en saus van calvados en pure chocolade
Oesterzwam (v) – Coquille van konings oesterzwam met risotto cacio e pepe, salsa verde en Parmezaan crumble
HOOFDGERECHTEN
Scholfilet – Saltimbocca van schol en gedroogde ham met salie, beurre blanc en geroosterde rode ui.
Risolles (v) – Knapperige springroll van pulled jackfruit, groente en kimchi met saus van curry en gember.
Hert – Combinatie van hertenbiefstuk en hertenstoof , bijpassend garnituur en saus van bokbier
Sukade – Gestoofde rundersukade met krachtige kalfsjus, stoofpeer en krokant van pistachenoten .
Lam – Langzaam gegaarde lams rumpsteak met lamsjus en bijpassend garnituur.
NAGERECHTEN
Lava cake – Warm chocolade cakeje met witte chocoladesaus en bloedsinaasappelsorbet.
Tarte Tatin – Taartje van gekaramelliseerde appel met crème Anglaise en vanille roomijs.
Gorgonzola picante – Rijpe blauwaderkaas uit Italië met gepocheerde peer en sabayonne.
Koffie Compleet – Aangekleed koffieservice met friandises en huisgemaakte limoncello.
2 gangen 32,50
3 gangen 39,00
4 gangen 45,50