Diner

Diner By

Brasserie 38

VOORGERECHTEN

Vitello Tonato – Dungesneden kalfsvlees met frisse tonijnmayonaise, zoetzure rode ui, kappers en tomaat.

Zalm  – Sashimi van zalm met wasabi mayo, soja, gember en maanzaad

Witlof (v) – Frisse salade van wit- en roodlof met grapefruit, hangop, dille, mint en noten

 

TUSSENGERECHTEN

Kalfszwezerik – Krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken paddenstoelen en krachtige kalfsjus met truffel.

Naked Steak – Kort geschroeide en dungesneden Australische sukade met getoaste brioche brood en

beurre noisette.

Shashuka (v) – gepocheerd eitje in saus van tomaat, paprika en knoflook met broodschotsen en noord afrikaanse kruiden.

 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars – Op de huid geroosterde zeebaarsfilet met Serranoham, pistache crumble, en saus van gekaramelliseerde ui en witte wijn.

Quiche (v)  – Hartig taartje van zongedroogde tomaat, mozzarella en spinazie met geroosterde groenten, basilicumpesto en groene olijf.

Kalfssukade – In tomatensaus gestoofde kalfssukade met verse tagliatelle en Parmezaanse kaas.

Lams rumpsteak – Langzaam gegaarde lams rumpsteak met verse groente en saus van honing en mosterd.

Ribeye – Gegrilde runder ribeye met kalfsjus, bijpassend garnituur en kruiden-knoflook dip

 

NAGERECHTEN

Sorbet – Fris nagerecht van rood fruit, bloedsinaasappel sorbetijs, sabayon en cointreau

Perzik – Taartje van harde wenerdeeg en perzik met framboosijs en geslagen room

Koffie Compleet – Aangekleed koffieservice met friandises en huisgemaakte limoncello.

2 gangen 32,50

3 gangen 39,00

4 gangen 42,50