Menu

Het

Menu

 

Bij Brasserie 38 Serveren wij een menu met voor ieder wat wils. Chef Jasper Hoogland bouwt het menu altijd zo op dat vlees, vis en vegetarisch vertegenwoordigd zijn in het menu.

De beste producten dagelijks vers bereid en vaak seizoensgebonden is wat de kwaliteit kenmerkt. Inspiratie voor gerechten komt van over de hele wereld maar de basis ligt bij de Franse keuken. Het kleine maar allesomvattende menu stelt de chef in staat om zeer regelmatig zijn menu te veranderen. Hierdoor kunnen we bij Brasserie 38 snel schakelen en inspelen op de seizoenen maar ook het diverse aanbod van onze toeleveranciers. Ook stelt het ons in staat om regelmatig terugkerende gasten telkens opnieuw te verrassen.

Heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en vraag het bij de reservering. Zeetong, Tomahawksteak of beef wellington. Gerechten die op reservering speciaal voor u worden gemaakt.

 

 

 

Diner

Diner

VOORGERECHTEN

 

Rundercarpaccio met gremolata, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes 11

*

 Gepocheerd ei met toast, spinazie, crème van pastinaak, nootmuskaat en oude kaas. (v) 9

*

Gerookte zalm, forel en paling met klassieke cocktailsaus, toast en frisse salade 12,5

*

Gegrilde groene asperge salade met artisjokkencrème en tète de moine (v) 11

*

Uiensoep met stoofvlees, bladerdeeg en oude kaas 7,5 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Gegrilde runder-steak met huisgemaakte steaksaus en bijpassend garnituur 26

*

Gebakken gamba’s met licht pikante kruiden-knoflookboter. Geserveerd met brood 22

*

Botermalse kipfilet met gegrilde groenten, geroosterde aardappel en kruidenolie 21

*

Ravioli van aubergine en ricotta met notenboter, salie en verse groenten (v) 20

*

 Gegrilde zalm met romige saus van witte wijn, aromatische groenten en verse tuinkruiden 23

 

 

NAGERECHTEN

 

Chocolade lavacake met cassis ijs 9

*

Taartje van peer en vanille met groene appel sorbet 9

*

Crème Brûlée van vanille met witte chocolade ijs 9

*

Koffie compleet met huisgemaakte limoncello en friandises 8

 

Reserveer online

 

 

 

 

 

 

Lunch

Brass 38

Lunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: