Menu

Het

Menu

 

Bij Brasserie 38 Serveren wij een menu met voor ieder wat wils. Chef Jasper Hoogland bouwt het menu altijd zo op dat vlees, vis en vegetarisch vertegenwoordigd zijn in het menu.

De beste producten dagelijks vers bereid en vaak seizoensgebonden is wat de kwaliteit kenmerkt. Inspiratie voor gerechten komt van over de hele wereld maar de basis ligt bij de Franse keuken. Het kleine maar allesomvattende menu stelt de chef in staat om zeer regelmatig zijn menu te veranderen. Hierdoor kunnen we bij Brasserie 38 snel schakelen en inspelen op de seizoenen maar ook het diverse aanbod van onze toeleveranciers. Ook stelt het ons in staat om regelmatig terugkerende gasten telkens opnieuw te verrassen.

Heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en vraag het bij de reservering. Zeetong, Tomahawksteak of beef wellington. Gerechten die op reservering speciaal voor u worden gemaakt.

 

 

 

Diner

Diner

Reserveer online

 

 

 

Lunch

Brass 38

Lunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: