Menu

Het

Menu

 

Bij Brasserie 38 Serveren wij een menu met voor ieder wat wils. Chef Jasper Hoogland bouwt het menu altijd zo op dat vlees, vis en vegetarisch vertegenwoordigd zijn in het menu.

De beste producten dagelijks vers bereid en vaak seizoensgebonden is wat de kwaliteit kenmerkt. Inspiratie voor gerechten komt van over de hele wereld maar de basis ligt bij de Franse keuken. Het kleine maar allesomvattende menu stelt de chef in staat om zeer regelmatig zijn menu te veranderen. Hierdoor kunnen we bij Brasserie 38 snel schakelen en inspelen op de seizoenen maar ook het diverse aanbod van onze toeleveranciers. Ook stelt het ons in staat om regelmatig terugkerende gasten telkens opnieuw te verrassen.

Heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en vraag het bij de reservering. Zeetong, Tomahawksteak of beef wellington. Gerechten die op reservering speciaal voor u worden gemaakt.

 

 

 

Diner

Diner

VOORGERECHTEN

 

 

Rundercarpaccio met gremolata, Parmezaan en pijnboompitten 11

*

 Krokant pakketje van kataifi en kikkererwten met muhamarra en crème fraîche (v) 9

*

Terrine van gerookte vissoorten met frisse salade en toast 12,5

*

Gebakken gamba’s met saus van verse tuinkruiden, knoflook en Spaanse pepers 11

*

Uiensoep met stoofvlees, bladerdeeg en oude kaas 7,5 

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Gegrilde ribeye met krachtige kalfsjus, madame jeanette en bijpassend garnituur  26

*

Kabeljauwhaas met Serrano ham saus van gekaramelliseerde sjalot en pistache 22,5

 

Gepocheerde kipfilet met gebakken polenta en romige saus van knoflook 20

*

 

Rouleau van varkenshaas gevuld met pulled pork en romige saus van bospaddenstoelen  25

*

 

Tagliatelle aglio et olio met verse kruiden, knoflook en Parmezaanse Kaas 19

 

 

NAGERECHTEN

 

 

Chocolade mousse met chocolade kroepoek, witte chocolade sorbet en amarenen 9

*

 

Tartelette van peer en vanille met sabayon en vanille ijs 9,5

 

*

koffie compleet met huisgemaakte limoncello en friandises 7,5

 

Reserveer online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lunch

Brass 38

Lunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: