Menu

Het

Menu

 

Bij Brasserie 38 Serveren wij een menu met voor ieder wat wils. Chef Jasper Hoogland bouwt het menu altijd zo op dat vlees, vis en vegetarisch vertegenwoordigd zijn in het menu.

De beste producten dagelijks vers bereid en vaak seizoensgebonden is wat de kwaliteit kenmerkt. Inspiratie voor gerechten komt van over de hele wereld maar de basis ligt bij de Franse keuken. Het kleine maar allesomvattende menu stelt de chef in staat om zeer regelmatig zijn menu te veranderen. Hierdoor kunnen we bij Brasserie 38 snel schakelen en inspelen op de seizoenen maar ook het diverse aanbod van onze toeleveranciers. Ook stelt het ons in staat om regelmatig terugkerende gasten telkens opnieuw te verrassen.

Heeft u een speciaal verzoek? Schroom niet en vraag het bij de reservering. Zeetong, Tomahawksteak of beef wellington. Gerechten die op reservering speciaal voor u worden gemaakt.

 

 

 

Diner

Diner

VOORGERECHTEN

 

Naked steak sandwich van Australische sukade, getoaste brioche en beurre noisette 12,5

*

 Gepocheerd ei met toast, spinazie, crème van pastinaak, nootmuskaat en oude kaas. (v) 10

*

Charcuterie van diverse fijne vleeswaren met artisjokkencrème, focaccia en jonge bladsla  12,5

*

Gebakken gamba’s in saus van verse kruiden, knoflook en rode peper. Geserveerd met brood 11

*

Combinatie van gerookte zalm, forel en paling met toast, frisse salade en ravigotte dressing 13,5 

 

HOOFDGERECHTEN

 

 Gebakken kalfs-ribeye onder kruidenboter gegratineerd met kalfsjus en bearnaise 27,5

*

Tagliatelle aglio e olio met verse peterselie, olijfolie, knoflook en Parmezaanse kaas (v) 19

*

 

Krokant pakketje van verse groenten en tofu met saus van kokos, kerrie, gember en wasabi (v) 20

 

*

 

Bouillabaisse van schaaldieren rijk gevuld met kabeljauw, zeebaars, garnalen en verse groenten 23

 

*

Coq au vin – botermalse kipfilet met stoofsaus van rode wijn, wortel en selderij  22,50

 

 

NAGERECHTEN

 

 

Chocolade lavacake met vanille ijs en saus van gezouten Karamel 9

*

 

Crème Brûlée van vanille met witte chocolade sorbet 9

*

 

St. Agur romige blauwflora kaas met vijgen, brood en noten 10

*

 

Koffie compleet met huisgemaakte limoncello en friandises 8

 

Reserveer online

 

 

 

 

 

Lunch

Brass 38

Lunch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: