Heemskerkse volksfeest 2019


Heemskerkse volksfeest 2019

De eerste week van september staat in veel agenda’s aangevinkt. Zo ook in de agenda van Brasserie 38. Op Zondag 1-9, woensdag 4-9, donderdag 5-9 en vrijdag 6-9 gaat het dak er af! Ook dit jaar zullen we bij Brasserie 38 groots uitpakken tijdens het Heemskerkse volksfeest 2019.

Programma

Traditiegetrouw trappen we op zondag 1-9 af met de proloog. In de volksmond bekend als de wielerronde. Vanaf 13:00 zal de bar geopend zijn. Zoals ieder jaar staat Brasserie 38 weer met een grote bar op de hoek van de van coevenhovenstraat en de kerkweg. Direct aan het parcours zijn dit de beste plaatsen van het dorp. Ondersteund door de fijne muziek van DJ LaRue wordt dit net als alle andere jaren een waanzinnige middag en avond.

Woensdag 4-9 zal het volksfeest pas echt losbarsten. Deunen vanaf 11:00 bij Brasserie 38. Dj LaRue zal de lekkerste plaatjes aan en in elkaar mixen en het pils zal rijkelijk vloeien. Vanaf 18:00 krijgt DJ LaRue gezelschap. Samen met DJ Shuffle zullen zij de beste, dansbaarste en foutste guilty pleasures aan elkaar rijgen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Donderdag 5-9 draven we door. De Heemskerkse harddraverij staat op het programma. Verzamelen met een lekker biertje kan al vanaf 12:00 bij Brasserie 38. De hele dag zijn we geopend. En ‘s-avonds gaat het los. La Rue achter de decks live in de mix. De heetste hits en vuige plaatjes. Schuren met je buren, dansschoenen aan en gas op die lolly.

Het laatse kreuntje op vrijdag  6-9 wordt een harde. Club-38 met Dj Larue en DJ Lee back to back. All night long dansmuziek tot in de kleine uurtjes. Omdat dit een hete dansavond wordt, pakken we uit met de vetste muziek en een dikke cocktailbar!

Het Heemskerkse volksfeest 2019.

+ There are no comments

Add yours

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.